Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Van Luttikhuizen taxaties aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Schade onstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van Van Luttikhuizen taxaties komen. Van Luttikhuizen taxaties heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door Van Luttikhuizen taxaties gecontroleerd of goedgekeurd. Van Luttikhuizen taxaties aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden.

Van Luttikhuizen taxaties 2013.
Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Van Luttikhuizen taxaties worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvuldigd.


Offerte aanvragen

Contact

Dirk. van Luttikhuizen taxaties O.Z.
Adres:Vestigingsadres
Otterloseweg 12
6733 AM Wekerom

Correspondentieadres:
Schalk Toomstraat 6
7334 DM Apeldoorn
E-mail:info@luttikhuizen.nl
Telefoon: 06 53 73 31 92